ETAPA 1

Pește roșu cu portocală

Pește roșu cu portocală
Ingrediente
  • 2 fileuri de pește cu carne roșie
  • 2 portocale
  • sare
  • piper dupa gust
  • nucșoară
  • 50 g migdale feliate
  • 200 g sparanghel
  • 200 g roșii cherry

Preparare
Așezați peștele pe o tavă și asezonați cu sare, nucșoară și piper. Stropiți cu sucul unei portocale. Se presară migdale feliate mărunt;

Spălați sparanghelul și puneți-l în jurul peștelui. Coaceți la 180 grade între 25 și 35 minute. Serviți peștele cu sparanghel prăjit și roșii cherry.

Te-ar putea interesa

Vițel umplut cu napi
Lasagna cu dovlecei și somon

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.