Calculator IMC

FM WORLD, prin programul FIT6, aduce mai aproape informații esențiale despre starea sănătății tale. Utilizează calculatoarele de mai jos pentru a afla care este indicele de masă corporal pe care îl ai în prezent.

Calculator al indicelului de masă corporală

Calculează în mod gratuit IMC-ul tău

IMC stabileşte grupa de greutate în care se încadrează o persoană, adică gradul obezităţii. IMC poate fi utilizat în vederea calculării numărului de kilograme pe care o anumită persoană trebuie să le câştige sau să le piardă pentru a atinge greutatea ideală potrivită înălţimii fiecăruia.

Powered by YAZIO

Descoperă semnificația din spatele cifrelor

Interpretare rezultate IMC

IMC stabileşte grupa de greutate în care se încadrează o persoană, adică gradul obezităţii. Vezi ce cum se utilizează calculatorul pe care ți-l punem la dispoziție și ce semnifică rezultatul obținut.

Programul de pierdere în greutate FIT6

Descoperă invovația în pierderea în greutate

Programul FIT6 sau FIT6 New Generation este o metodă inovatoare de scădere în greutate conceput de specialiști din Portugalia. Se remarcă atât prin eficința de care dă dovadă (media de pierdere în greutate este de 1,25kg pe săptămână), dar și prin înlăturarea efectului yo-yo. Întregul program este conceput precum un joc: tot ce trebuie să faci este sa urmezi regulile acestuia.

Vezi toate detaliile