Contactează-ne

Ai întrebări?

Întrebările și neclaritățile tale își vor găsi mereu răspunsul alături de noi. Scrie-ne întrebarea sau solicitarea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Te rugăm să ai în vedere faptul că putem să îți oferim informații legate de comenzile plasate doar pe acest website și informații referitoare la contul de Partener de Brand doar pentru membrii echipei noastre.

* Prin completarea formularului și trimiterea formularului de contact ești de acord cu politica GDPR și îți exprimi acordul cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal.

Comandă și livrare

Acest website este autorizat de către FM WORLD Distribution în vederea promovării produselor aflate în portofoliul companiei.

Produsele comandate pe acest website sunt livrate direct de către FM World Distribution s.z.o.o, 247 Żmigrodzka street, 51-129 Wrocław, Poland; VAT RO: RO41170169, TIN: 8952089916, REGON: 365172050, KRS: 0000632230, District Court for Wrocław-Fabryczna in Wrocław, 6th Economic Division către dvs. - în acest mod aveți certitudinea autenticității și valabilității produselor comandate.

Informații utile pentru tine

Ar putea să te intereseze ...

A ajuns coletul și lipsește un produs sau unul din produse a sosit deteriorat? Ai 24h de ore de la primirea coletului pentru realizarea sesizării, în caz contrar cererea nu va fi luată în considerare.

În vederea aprobării unei sesizări, este necesar să ne transmiți în 24h de la livrarea coletului, pe hello@fmworldcosmetics.ro, poze ale coletului primit, ale produselor din colet, ale produsului defect (dacă este cazul), poze ale facturii și informații despre sesizarea ta.

ATENȚIE! Doar sesizările care fac parte din comenzile plasate pe website-ul nostru vor putea fi procesate. Pentru sesizări în afara website-ului nostru, luați legătura cu consultantul/liderul dvs.

Descoperă răspunsul la cele mai uzuale întrebări

Te invităm să regăsești răspunsul la cele mai uzuale întrebări pe care le au clienții sau partenerii de brand - în acest fel, vei beneficia de un răspuns rapid posibilei neclarități încă de pe acum.

Nu ai găsit răspunsul? Utilizează formularul de contact sau scrie-ne un email:

  • Întrebări și suport general clienți: hello@fmworldcosmetics.ro
  • Întrebări FIT6: fit6@fmworldcosmetics.ro
  • Sesizare produse lipsă/deteriorate: hello@fmworldcosmetics.ro
  • Anulare comandă plasată: hello@fmworldcosmetics.ro