Ingrediente
- 4 dovlecei mari
- 300 g de somon
- 1 ceapă mică
- 2 roșii coapte
- 200 g de ciuperci proaspete
- 100 g spanac
- 8 măsline
- coriandru
- piper după gust
- sare
- 2 oua
- ulei de măsline
Preparare
Tăiați dovleceii în felii subțiri și puneți-le pe grătar. Fierbeți somonul în apă timp de aproximativ 3 minute și mărunțiți-l. Tăiați ceapa, tăiați roșia în cuburi mici, tăiați ciupercile cubulețe. Într-o tigaie antiaderentă adăugați: un strop de ulei de măsline, ceapa tocată, roșiile tăiate cubulețe, ciupercile tăiate cubulețe și frunzele de spanac. Se condimentează cu sare, piper și coriandru. Lăsați să se gătească sub abur. Adăugați somonul tocat și amestecați bine. Bateți cele 2 ouă și tăiați măslinele felii. Într-un pyrex, puneți somonul, legumele și dovleceii în straturi alternativ. Deasupra se adaugă oul bătut și feliile de măsline. Coaceți la 220 grade timp de 35 minute.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.