Ingrediente
- 25 g orez brun
- arpagic cât este nevoie
- 1 friptură de pui
- ¼ broccoli
- ¼ conopidă
- 100 g de ciuperci
- 1 roșie coaptă
- 1 ceapă mică
- 1 lingură ulei de măsline
Preparare
Tocați ceapa mărunt, tăiați roșiile în cubulete și friptura de pui în bucățele mici. Într-o cratiță, puneți ulei de măsline și căliți ceapa, apoi adăugați roșiile și friptura de pui. Adăugați orezul și amestecați bine. Turnați 2 pahare de apă și lăsați să fiarbă. Tăiați broccoli și conopida în bucăți mici, iar ciupercile tăiați-le fâșii. Când fierbe orezul, adăugați legumele. Asezonați cu sare și rectificați cu apă la nevoie. Când totul a fiert, lăsați puțin să se răcească și presărați cu arpagic tocat.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.