ETAPA 1

Spaghete konjac cu sos bolognese

Spaghete konjac cu sos bolognese

Ingrediente

  • 300 g carne tocată
  • 1 pachet de spaghete Konjac
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 dovlecel
  • 100 g de ciuperci proaspete
  • Ulei de măsline, cât doriți
  • 1 roșie foarte coaptă
  • 2 frunze proaspete de busuioc
  • Sare, după gust
  • Piper, după gust
  • 100 g roșii cherry

 

Preparare

Tăiați ceapa, cățeii de usturoi și roșiile în sferturi. Într-o tigaie turnați uleiul și adăugați ceapa, usturoiul și roșiile. Lăsăți să se răcească puțîn. Tăiați dovleceii și ciupercile în cuburi mici. Puneți în tigaie, dovleceii și ciupercile. Lăsăți să fiarbă. Adăugați carnea tocată și asezonați după gust cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să fiarbă, amestecând din când în când. Deschideți pachetul Konjac Spaghetti și clătiți cu apă rece. Adaugați carnea și lăsați să fiarbă (aproximativ 2 minute). Serviți preparatul cu roșii cherry și frunze proaspete de busuioc.

Te-ar putea interesa

Merluciu copt cu rozmarin
Salată de somon

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.