ETAPA 1

Merluciu copt cu rozmarin

Merluciu copt cu rozmarin

Ingrediente

  • 2 bucăți de merluciu
  • Frunze uscate de rozmarin
  • 2 bucăți de praz
  • 1 ardei roșu
  • 1 ceapă medie
  • 1 cățel de usturoi
  • 200 g de broccoli
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • suc de lămâie, după gust

 

Preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Marinați fripturile de merluciu cu sare, piper și frunze de rozmarin. Tăiați prazul în felii subțiri, ceapa în jumătăți de lună, tocați usturoiul, tăiați ardeiul fâșii subțiri și despărțiți fiecare crenguță de broccoli, tăind-o în sferturi. Pe o tavă așezați legumele. Condimentați cu puțină sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Puneți fripturile deasupra legumelor. Stropiți cu suc de lămâie și presărați cu frunze uscate de rozmarin. Dați la cuptor aproximativ 30 min.

Te-ar putea interesa

Escondidinho din Peru
Spaghete konjac cu sos bolognese

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.