ETAPA 1

Pui, vinete și roșii cherry

Pui, vinete și roșii cherry
Ingrediente
  • 1 vinetă de dimensiune medie
  • 10-12 roșii cherry
  • ulei de măsline
  • 1 pulpă de pui
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 caței de usturoi
  • suc de la o jumătate de lămâie
  • oregano

Pregătirea

Preasezonați puiul cu suc de lămâie, piper și 2 căței de usturoi tocați. Se lasă la marinat 2 ore.

Tăiați vinetele și roșiile cherry în jumătăți.

Așezați pulpa de pui și feliile de vinete pe o tavă.

În fiecare felie de vinete se pune câte o jumătate de roșie cherry.

Stropiți cu un strop de ulei de măsline și stropiți cu sare și oregano.

Introduceți la cuptor, la 180 grade, pentru 35-40 minute.

Te-ar putea interesa

„Tapioca” de ovăz
Ciuperci cu umplutură de creveți

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.