ETAPA 1

„Tapioca” de ovăz

„Tapioca” de ovăz

Ingrediente

  • 4 linguri fulgi de ovăz
  • 8-10 linguri de apă
  • 1 lingură amestec de semințe (semințe de in, chia, mac etc.)
  • Avocado pe jumătate copt
  • 2 felii de somon afumat

Pregătire
Într-un recipient pune ovăzul și apa. Se amestecă cu semințele și se lasă să se hidrateze aproximativ 20 de minute.

Este important ca ovăzul să absoarbă toată apa până când capătă textura terciului. Într-o tigaie antiaderentă întindem aluatul și lăsăm până devine auriu, întoarcem și lăsăm să se rumenească și pe cealaltă parte.

Cu ajutorul unei furculițe, zdrobiți avocado.

Pe o farfurie se așează lipia din fulgii de ovăz și întindeți avocado, deasupra se așează somonul afumat tăiat bucățele mici.

Îndoiți și bucurați-vă! Însoțiți cu infuzia NUTRICODE Detox Herbal Infusion.

Te-ar putea interesa

Salată caldă de toamnă
Pui, vinete și roșii cherry

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.