Ingrediente
- 500 g dovleac
- 1 piept de curcan
- 1 cațel de usturoi
- 250 g spanac proaspăt
- ½ rodie
- Oțet
- Suc de la o jumătate de lămâie
- ulei de măsline
- piper dupa gust
Pregătirea
Se condimentează pieptul de curcan cu sare, usturoi și suc de lămâie. Se lasă să se odihnească 30 min.
Curățați dovleacul și tăiați-l în felii groase. Asezați feliile de dovleac pe o tavă de cuptor și asezonați cu sare, oțet și piper, așezați și pieptul de curcan.
Separați fructele de rodie. Când friptura este rumenită, rupeți-o în bucăți mici.
Într-o farfurie așezăm un strat de frunze de spanac urmate de feliile de dovlecel, bucățile de friptură și întindem fructele de rodie. Se condimentează cu ulei, sare și oțet.
Notă: Acordați atenție cantității de fructe consumate în timpul zilei. Respectați regulile FIT6.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.