ETAPA 1

Sparanghel cu ciuperci

Sparanghel cu ciuperci

Ingrediente

  • 500 g sparanghel verde
  • 150 g ciuperci Portobello
  • 150 g ciuperci Paris
  • 2 caței de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • oțet balsamic
  • sare și piper
  • 1 piept de pui
  • suc de la o jumătate de lămâie

Preparare
Asezonați pieptul de pui cu sare și suc de lămâie și puneți pe grătar. Tăiați sparanghelul și fierbeți în puțină apă cu sare. Curățați ciupercile și tăiați-le fâșii. Rupeți sparanghelul în bucăți mici. Într-o tigaie sau wok puneți uleiul de măsline și cățeii de usturoi tocați, lăsați să se încălzească puțin. Adăugați sparanghelul și ciupercile. Se condimentează cu sare, piper și oțet balsamic. Se mestecă foarte bine și se lasă legumele să devină moi. Însoțiți legumele de pieptul de pui la grătar.

Te-ar putea interesa

Prăjitură cu salată verde și mere
Chayote prăjit cu oregano

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.