ETAPA 2

Omletă verde

Omletă verde
Ingrediente
  • 1 ou
  • 2 albușuri
  • 100 g spanac proaspăt
  • 100 g de ciuperci proaspete
  • Condimente după gust (exemplu: sare, piper)
  • 1 lingură de ulei de măsline

Pregătirea

Spălați foarte bine ciupercile și spanacul. Într-o tigaie antiaderentă puneți ulei de măsline și gătiți spanacul până când este moale. Adăugați ciupercile. Asezonați după gust. Într-un castron spargeți oul și amestecați foarte bine cu albușurile. Turnați oul + albușurile peste spanac și ciuperci. Lăsați la fiert, când este aurie (se desprinde de margini) întoarceți și lăsați să fiarbă pe cealaltă parte. Serviți cu salata de roșii și năsturel.

Te-ar putea interesa

Supă de salată verde
Burger de conopidă și ovăz

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.