ETAPA 1

Cuib de legume cu ou

Cuib de legume cu ou
Ingrediente
  • 3 dovlecei
  • 2 praz
  • 100 g de dovleac
  • 2 lingurițe de sare
  • 250 g roșii cherry
  • Ulei de măsline
  • 4 ouă
  • 2 linguri supă de arpagic tocat
  • sare, după gust

Preparare

Preîncălziți cuptorul la 180ºC. Spiralizați dovleceii. Tăiați prazul în felii subțiri. Tăiați dovleacul în fâșii subțiri. Cu ajutorul apei clocotite fierbeți legumele și lăsați să se odihnească 5 min. Asezonați cu sare. Scurgeți foarte bine apa. Uscați foarte bine cu hârtie absorbantă. Deasupra hârtiei vegetale formați 4 „cuiburi” cu ajutorul unei furculițe. Coaceți aproximativ 10 minute. După aceste 10 min scoateți din cuptor, faceți o gaura în mijlocul legumelor și spargeți un ou. Presărați cu arpagic tocat și mai coaceți încă 5 minute. Tăiați roșia în jumătate. Serviți cuibul de ouă cu salată de roșii și stropiți cu ulei de măsline.

Te-ar putea interesa

Pui sotat cu spanac
Vafe cu spanac

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.