Modelul de afacere

ÎNREGISTRARE UȘOARĂ

FM World este o companie internațională. Partenerii noștri de afaceri acționează deja în câteva zeci de țări de pe aproape toate continentele și își dezvoltă constant rețelele. În plus, ei sunt capabili să dezvolte rețele în întreaga lume datorită sistemului nostru de sponsorizare internațională. Toate punctele generate de oricine, indiferent de locația sa, cresc Cifra de afaceri globală a punctelor.  

Aderarea la Clubul FM World este foarte ușor. În țările în care FM World are acorduri de franciză cu entități locale, înregistrarea se poate face printr-un formular de înregistrare online al companiei locale sau printr-un alt Partener de Afaceri (un Sponsor).

CÂȘTIGURI NELIMITATE

La FM World oferim posibilități nelimitate de câștig, bazate pe sistemul de Multi-Level Marketing. Dvs decideți cât de departe doriți să ajungeți. Puteți câștiga din vânzarea produselor - cumpărând la prețul partenerilor de afaceri și vânzând la prețul pieței, astfel puteți câștiga până la 30%.

PROGRAME DE STIMULARE

Indiferent dacă aveți nevoie de fonduri suplimentare pentru bugetul de acasă, dacă doriți să conduceți o mașină de lux sau visați să călătoriți în jurul lumii... Toate acestea le puteți realiza cu FM WORLD! Pe lângă sistemul obișnuit de remunerare bazat pe Planul de Marketing, FM World oferă stimulente suplimentare pentru construirea și dezvoltarea structurii.