ETAPA 1

Pâine FIT6

Pâine FIT6

Ingrediente

•⁠ ⁠300 gr faină de ovăz
•⁠ ⁠5 gr bicarbonat
•⁠ ⁠26 gr tărâțe de psyliym
•⁠ ⁠4 gr sare
•⁠ ⁠15 gr suc de lămâie
•⁠ ⁠360 gr apă

 

Preparare

Încălziți cuptorul la 180 grade. În acest timp amestecați făina de ovăz cu cantitatea de sare și bicarbonatul.

Într-un vas separat se pune apa, sucul de lămâie peste care se adaugă tărâțele de psylium și se amestecă bine. Ulterior se lasă 10 minute să se odihnească până devine o pastă gelatinoasă groasă.

Amestecați făina cu tărâțele gelatinate până devine un aluat cu consistență medie. Adaugați un pic de ulei de măsline, modelați-l și puneți-l în tava de copt, lăsați 10 minute să se “odihnească”.

Adaugați la cuptorul preîncălzit pentru 30-45 minute.

 

Consum: maxim 2 feliuțe de 1 cm grosime/zi

Te-ar putea interesa

Sos alb FIT6

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.