Ingrediente
• 300 gr faină de ovăz
• 5 gr bicarbonat
• 26 gr tărâțe de psyliym
• 4 gr sare
• 15 gr suc de lămâie
• 360 gr apă
Preparare
Încălziți cuptorul la 180 grade. În acest timp amestecați făina de ovăz cu cantitatea de sare și bicarbonatul.
Într-un vas separat se pune apa, sucul de lămâie peste care se adaugă tărâțele de psylium și se amestecă bine. Ulterior se lasă 10 minute să se odihnească până devine o pastă gelatinoasă groasă.
Amestecați făina cu tărâțele gelatinate până devine un aluat cu consistență medie. Adaugați un pic de ulei de măsline, modelați-l și puneți-l în tava de copt, lăsați 10 minute să se “odihnească”.
Adaugați la cuptorul preîncălzit pentru 30-45 minute.
Consum: maxim 2 feliuțe de 1 cm grosime/zi
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.