Ingrediente
Într-o cratiță, puneți quinoa deja fiartă, apa, batonul de scorțișoară, coaja de lămâie și pudră de cacao. Se amestecă constant până când fierbe. Se lasă să fiarbă 2-4 minute. Transferați preparatul într-un castron sau farfurie adâncă și decorați cu fructe de pădure și/sau nucă de cocos rasă.
Notă: Este important să acordați atenție cantităților de fructe, cacao și nucă de cocos rasă. În ziua în care se consumă quinoa, nu este indicat să se consume ovăz.
- 4 linguri de quinoa fiartă
- 200 ml apă
- 1 baton de scorțișoară
- coajă de la lămâie
- 1 lingura cacao
- 12 fructe de pădure (opțional)
- 1 lingură nucă de cocos rasă (opțional)
Într-o cratiță, puneți quinoa deja fiartă, apa, batonul de scorțișoară, coaja de lămâie și pudră de cacao. Se amestecă constant până când fierbe. Se lasă să fiarbă 2-4 minute. Transferați preparatul într-un castron sau farfurie adâncă și decorați cu fructe de pădure și/sau nucă de cocos rasă.
Notă: Este important să acordați atenție cantităților de fructe, cacao și nucă de cocos rasă. În ziua în care se consumă quinoa, nu este indicat să se consume ovăz.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.