Ingrediente
Scoateți semințele din pepenele galben. Cu ustensilul propriu faceți 4 bile de pepene galben și lăsați deoparte. Amestecați pepenele galben rămas cu chefir, piper și frunze de mentă și pisați amestecul. Adăugați cuburile de gheață și zdrobiți din nou. Într-o tigaie antiaderentă sau grătar, prăjiți feliile de șuncă. Pe fiecare scobitoare, faceți mini frigărui intercalând rulouri de șuncă la grătar, frunzele de mentă și bilele de pepene galben. Însoțiți supa rece cu mini-frigăruile.
Notă: acordați atenție cantității de fructe și lactate consumate în aceeași zi. Cantitățile prevăzute în program trebuie respectate.
- ½ pepene galben
- 1 castravete
- 50 g de șuncă
- 100 ml de chefir natural
- 4 frunze de mentă
- 4 cuburi de gheață
- piper după gust
- 2 scobitori
Scoateți semințele din pepenele galben. Cu ustensilul propriu faceți 4 bile de pepene galben și lăsați deoparte. Amestecați pepenele galben rămas cu chefir, piper și frunze de mentă și pisați amestecul. Adăugați cuburile de gheață și zdrobiți din nou. Într-o tigaie antiaderentă sau grătar, prăjiți feliile de șuncă. Pe fiecare scobitoare, faceți mini frigărui intercalând rulouri de șuncă la grătar, frunzele de mentă și bilele de pepene galben. Însoțiți supa rece cu mini-frigăruile.
Notă: acordați atenție cantității de fructe și lactate consumate în aceeași zi. Cantitățile prevăzute în program trebuie respectate.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.