Ingrediente
Gătiți friptura de pui în apa și sare. Faceți konjacul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță așezați ceapa tocată, roșiile tăiate în 4, friptura tăiată cubulete, dovleceii și ardeiul roșu cubulete. Asezonați cu sare și piper. Lăsați să se înăbuşe. Când este bine fiert zdrobiți foarte bine până se obține un amestec omogen. Serviți konjacul stropit cu sos.
- 1 pachet de konjac la alegere
- 4 roșii
- 1 friptură de pui
- sare și piper, după gust
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 1 ardei roșu
Gătiți friptura de pui în apa și sare. Faceți konjacul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță așezați ceapa tocată, roșiile tăiate în 4, friptura tăiată cubulete, dovleceii și ardeiul roșu cubulete. Asezonați cu sare și piper. Lăsați să se înăbuşe. Când este bine fiert zdrobiți foarte bine până se obține un amestec omogen. Serviți konjacul stropit cu sos.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.