Ingrediente
- 2 fripturi de curcan
- 1 vinete
- 1 ardei roșu
- 1 ardei verde
- 3 căței de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper după gust
- suc de lămâie
- pătrunjel
Preparare
Se condimentează fripturile de curcan cu sare, piper și suc de lămâie și se lasă la marinat aproximativ 30 de minute. Tăiați vinetele în fâșii orizontale subțiri. Adăugați sare și lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați semințele. Pe un gratar asezati fasiile de vinete, jumatati de ardei si fripturile de curcan. Lasă-l la grătar. Într-un bol amestecăm usturoiul tocat, pătrunjelul tocat, uleiul de măsline și zeama de lămâie. Așezăm legumele pe un platou și stropim cu amestecul anterior. Însoțiți legumele la grătar cu friptura la grătar.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.