Ingrediente
Pregătirea
Tăiați monkfish în cuburi. Tăiați roșiile cherry în jumătate, ardeiul în cuburi și dovleceii felii subțiri. Pe o frigărui de lemn puneți ingredientele și asezonați cu puțină sare. Puneți frigăruile și sparanghelul pe grătar și gătiți pe ambele părți. Serviți frigăruile la grătar și sparanghelul și asezonați după gust cu suc de lămâie și ulei de măsline.
- 300 g de monkfish
- 12 roșii cherry
- 1 ardei galben
- 1 dovlecel
- 100 g sparanghel
- sare, după gust
- ulei de măslinesuc de lămâie
Pregătirea
Tăiați monkfish în cuburi. Tăiați roșiile cherry în jumătate, ardeiul în cuburi și dovleceii felii subțiri. Pe o frigărui de lemn puneți ingredientele și asezonați cu puțină sare. Puneți frigăruile și sparanghelul pe grătar și gătiți pe ambele părți. Serviți frigăruile la grătar și sparanghelul și asezonați după gust cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.