ETAPA 1

File de cod umplut cu șuncă

File de cod umplut cu șuncă

Ingrediente

  • 2 felii de cod
  • 100 g suncă fără grăsime vizibilă
  • jumătate de ardei verde
  • jumătate de ardei roșu
  • 2 cepe
  • 4 caței de usturoi
  • ulei de măsline
  • piper după gust
  • oregano
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • 2 scobitori
  • 150 g sparanghel verde


Pregătirea
Împărțiți feliile de cod în jumătate. Puneți feliile de șuncă deasupra codului, rulați și închideți cu scobitori de lemn. Pe o tavă de copt așezăm usturoiul tăiat, ardeii tăiați fâșii subțiri și ceapa tăiată în jumătăți de lună. Se condimentează cu sare, piper, oregano și foi de dafin și se amestecă bine. Deasupra se asează rulourile din feliile de cod cu șuncă, se stropesc cu un strop de ulei de măsline. Coaceți timp de 45 minute la 160 grade. Însoțește codul umplut cu sparanghel la grătar.

Te-ar putea interesa

Salată de castraveți și ridichi cu doradă la grătar
Frigărui de pui cu ananas

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.