Ingrediente
Preparare
Tăiați merele în felii care nu sunt nici prea groase, nici prea subțiri (aproximativ 0,5 cm grosime). Așezați feliile de mere pe o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt și stropiți cu scorțișoară după gust. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 100oC pentru 1h30min cu ventilatorul pornit. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
* Aceasta rețetă trebuie folosită doar în cazuri excepționale și nu zilnic!
- 2 mere
- scorțișoară pudră, după gust
Preparare
Tăiați merele în felii care nu sunt nici prea groase, nici prea subțiri (aproximativ 0,5 cm grosime). Așezați feliile de mere pe o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt și stropiți cu scorțișoară după gust. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 100oC pentru 1h30min cu ventilatorul pornit. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
* Aceasta rețetă trebuie folosită doar în cazuri excepționale și nu zilnic!
Lasă un comentariu
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.